Body & Mind yogamatta natur

I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Yogamatta tillverkad av kork som är fäst på en bas av naturgummi, vilket gör att den ligger stadigt på golvet. Yogamattan har en praktisk bärrem som gör att mattan är enkel att ta med sig. Remmen kan också användas för stretchingövningar eller för att komma in i yogapositioner och hålla positionen stabil under längre tid. Kork sägs ha antibakteriella egenskaper och är därför utmärkt för träning och yoga.

Användning, underhåll och rengöring: Se till att händer och fötter är torra och rena när du använder mattan, och undvik att använda skor. För att få ett bra grepp på mattan eller blocket är det bra att undvika handkräm, fotkräm eller oljor på huden. En något fuktig yta ger ett bra grepp, så var inte rädd att svettas! Du kan också spraya lite rent vatten under händer och fötter för att undvika att halka.

Torka gärna av mattan eller blocket med en fuktig trasa innan första användningen. Kork är naturligt självrengörande och antibakteriell som drar inte till sig damm eller fett. Tvätta mattan eller blocket ungefär en gång i månaden, eller efter en extra aktiv användning. Använd en fuktig trasa med varmt vatten och lite citronsaft för att ta bort hudfetter som kan byggas upp över tid. Undvik tvål och tvätta bara försiktigt för hand. Låt mattan lufttorka helt efter varje användning innan du eventuellt rullar ihop den.

Det är normalt att mattan kommer att ändra färg något över tid.

Body & Mind yogamatta natur finns i kategorin Yoga & träningsredskap. Body & Mind är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…