Selma linnegardin natur

999,90 kr
I lager    Affiliate-länk till Hemtex

Klassisk och stilren gardin i 100% linne som ger ett fint ljusinsläpp. En skir linnegardin med tidlöst uttryck och fint fall. Skapa en ombonad känsla i rummet med en linnegardin som tillför både värme och personlighet. Gardinen är en multibandslängd, vilket innebär att den kan hängas upp på tre olika sätt: med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hängas upp direkt på stången med hällor. Linnegardinen finns i olika längder och färger. Förpackningen innehåller 1 gardin.

Linne är ett naturmaterial som passar väldigt bra för gardiner. Karaktäristiskt för linne är ojämnheterna i tråden, vilket ger en rustik och naturlig känsla. Linne blir därmed aldrig helt slätt och utan synliga knutar och trådar. Eftersom linne är naturligt lite skrynkligt och har ojämnheter i trådarna kan man inte förvänta sig att gardinhöjder sys i exakt samma längd och bredd. Att få helt raka kanter på sidorna av en linnegardin är mycket svårt att uppnå, samtidigt som det är detta naturliga uttryck som gör linne så vackert. Linnegardinen kan krympa upp till 2,5% vid tvätt.

Linnegardiner kan användas i alla typer av rum och ger olika uttryck beroende på linnekvalitet, vävning, finish och färg. Linnegardiner passar lika bra för dig som vill ha en tidlös och klassisk stil som för dig som önskar en avslappnad och informell stil.

Selma linnegardin natur finns i kategorin Gardiner - Gardinlängder - Linnegardiner,Gardiner - Gardinlängder - Extra långa gardiner. hemtex är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…