Brafab

Brafab, Lyra 2,5-sits soffa

15 735 kr
I lager    Sponsrad länk för Hulténs

Lyra är en modern och stilren loungegrupp från Brafab. Här möter genomtänkt och vacker design, komfort och bekvämlighet. Serien har en underbar sittkomfort som inte lämnar någon besviken, tack vare sina tjocka dynor som tillåter att man sjunker ner i dessa trevliga utemöbler. Perfekt för att tillbringa härliga soliga dagar och avkopplande svalare sommarkvällar i gott sällskap med nära och kära.

Loungegruppen består av en 2,5-sitssoffa, en loungefåtölj och ett soffbord. 2,5-sitssoffan är en god kompromiss mellan 2-sits och 3-sits, för de mindre eller medelstora utrymmena. Gruppen finns i ett utförande och detta är i svart stomme med sandfärgade dynor som är enkelt att kombinera med egna personliga detaljer såsom prydnadskuddar och plädar. Designens moderna linjer och naturnära färger gör den lämplig i de flesta miljöer, både i den grönskande trädgården och på träaltanen.

 

Soffgruppens stomme är tillverkade i svart pulver lackerat rostfritt stål (304), vilket passar bra för utomhusbruk. Detta gör loungegruppen i stort sett underhållsfri. De tjocka dynorna är sydda i olefintyg som är vattenavvisande och väldigt färgäkta. Med andra ord helt perfekt för utemöbler.

 Stomme i lackerat rostfritt stål

Vattenavvisande dynor med inomhus känsla

Väldigt skön komfort 

MÅTT

Bredd: 193 cm

Djup: 99 cm

Höjd: 78 cm

Sitthöjd: 40 cm

 

I bild visar vi Lyra soffan från Brafab.

Brafab, Lyra 2,5-sits soffa finns i kategorin Utemöbler - Soffor - Loungesoffor. Brafab är ett av våra märken som säljs direkt av Hulténs.

Läs mer…