Filo Uppladdningsbar Bordslampa Vit

639,20 kr 799 kr
I lager    Sponsrad länk för Markslöjd

Beskrivning: Portabel och uppladdningsbar bordslampa som är enkel att flytta mellan olika rum. Lampan är batteridriven och kan användas sladdlöst i upp till 8 timmar. Nätt höjd om 30cm gör lampan lätt att ta med sig i hemmet. IP44-klassad och tål temporärt utomhusbruk. Lättåtkomlig touch-dimmer på ovansidan skärmen. Passar perfekt att ta med till uteplatsen om sommarkvällarna, till middagsbordet eller som en portabel nattlampa. Sprider ett behagligt stämningsljus. 
Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning med varmvitt ljus om 3000 kelvin, 100 lumen och 2W. IP44-klassad och anpassad för temporärt utomhusbruk. 
Inbyggt batteri som laddas via USB-C kabel. Laddas upp med medföljande USB C-kabel (1m) som ansluts till en Min 1A Max 6A adapter (medföljer ej). 8 timmars batteritid. Batteritiden kan minska vid lägre temperaturer och beroende på inställd ljusstyrka. 5-års garanti på ljuskällan.

Filo Uppladdningsbar Bordslampa Vit finns i kategorin Table lamps. Markslöjd är ett av våra märken som säljs direkt av Markslöjd.

Läs mer…