Mimou

Mimou - Kudde True hellinne 50X75 cm - Natur - 50X75

1 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Stor och avslappnad kudde i hellinne med en naturlig bolsterkänsla. Kuddens framsida är av slät, tätvävd lin och baksidan har en grövre sturktur i linet. Perfekt soffkudde eller som dekorativ sängkudde. Linne är ett natuligt material som bara blir vackrare och skönare med tiden. Kvalitèn gör kudden slitstark och tidlös. Linnetyget är Oeko-Tex® Standard 100 certifierad, vilket är en garanti för att det inte innehåller hälsovådliga ämnen. Fodral: 100% lin, Oekotex-100 certifierad. Inklusive fylld innerkudde av andfjäder som även den är Oeko-Tex® certifierad. Skötsel: Kemtvätt eller försiktig handtvätt i kallt vatten. Storlek 50x75 cm.

Mimou - Kudde True hellinne 50X75 cm - Natur - 50X75 finns i kategorin Hem & inredning>Textilier>Prydnadskuddar & fodral>Kompletta kuddar. Mimou är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…

Ellos

Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Handla fraktfritt över 499kr. Mode, kläder & inredning online – köp dina kläder & skor på nätet - Ellos.se

Kategori: Hem & inredning>Textilier>Prydnadskuddar & fodral>Kompletta kuddar