Willow ramsäng medium/medium natur

29 999,90 kr
I lager    Affiliate-länk till Hemtex

Stilren och kvalitativ säng med multipocket progressiv fjädermadrass indelad i sju zoner och en andningsbar övermadrass i latex. Madrassen ger utmärkt liggkomfort och är anpassad för att ge stöd där du behöver det. Sängramen och madrassens ytterkanter är klädda i ett slitstarkt tyg av bomull och hampa, sängramen är tillverkad av massiv furu och benen är av svartlackerad metall.

-Fasthet: Individuellt anpassad komfort, välj mellan fast och medium på höger och vänster sida
-Madrass med progressiv multipocketfjädring för bra rörelse och hållbarhet
-Fjädermadrass indelad i sju zoner för optimal liggningskomfort
-Premiumkvalitet på övermadrass i latex med avtagbart och tvättbart överdrag


Vad innebär det att madrassen är zonindelad?
En bra säng är individuell, men tekniskt innebär det att ryggraden ska vila och vara helt rak när du ligger på madrassen. En madrass som anpassar sig till olika delar av din kropp ger bättre sömn, komfort och hälsa. En zonindelad madrass har mjukare zoner för axlar och höfter, och fastare zoner för huvud och midja. På så sätt anpassar sig madrassen till din kropp och ger optimalt stöd där det behövs. Kroppsvikten påverkar stödet, och antalet zoner som madrassen är indelad i säger något om hur exakt stödet blir. Ju fler zoner, desto mer exakt anpassat blir stödet.

Vad innebär det att madrassen är progressiv?
Progressiva pocketfjädrar är utformade så att fjädern är mjukare på toppen och fastare ju längre ner i fjädern du kommer. Fjädrarna anpassar sig därför till kroppsvikten när du ligger på dem. Både medium och fast fungerar därför för de flesta kroppsbyggnader och valet av komfort handlar mer om personliga preferenser.

Vad är multipocket?
En multipocketfjäder har mycket mindre diameter än en traditionell pocketfjäder. Det innebär att det får plats med fler fjädrar i madrassen än i en traditionell pocketfjädermadrass, vilket ger extra jämnt och bra stöd åt kroppen.

Willow Bed uppbyggnad:
Bäddmadrass: 6 cm andningsbar bäddmadrass i latex, med vaddering på båda sidor.
Madrass: Fjädermadrass med 15 cm progressiva multipocketfjädrar och 2 cm skumlager. Pocketfjäder innebär att spiralfjädrarna ligger i varsin ficka för att behålla kvaliteten och säkerställa att fjädrarna kan röra sig oberoende av varandra. Madrassen är indelad i sju zoner för optimalt stöd och komfort.
Sängbotten: 12,5 cm hög, dekorativ sängbotten i massiv furu + sängbotten i björkfaner.
Ben: 14 cm höga ben i svartlackerad metall.

Sängen finns i en bredd på 180 cm och i tre olika fasthet:

-Medium/fast (medium på ena sidan och fast på den andra)
-Medium/medium (medium över hela liggytan)
-Fast/fast (fast över hela liggytan)
Sängen med sängbotten är 208,5 cm lång, 195 cm bred och 44 cm hög.

European Craftmanship.
Produkten tillverkas i Estland och är utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från den skandinaviska hantverkstraditionen.

Willow ramsäng medium/medium natur finns i kategorin Sovrum - Sängar,Möbler - Sängar. Nordic Rest är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…