Suckulenter i arrangemang

Suckulenter i arrangemang

Som ni säkert förstår vid det här laget älskar jag suckulenter!

De är enkla att föröka, klarar sig fint inomhus och behöver knappt vattnas. De finns i oändliga variationer och passar väldigt bra ihop trots att de är olika. De gröna och gråa nyanserna går väldigt bra ihop med den trendiga svart-vit-gråa inredningstrenden vi har just nu.

Här har jag gjort ett arrangemang med suckulenter i en vacker skål. Det är verkligen inte svårt. Köp några olika suckulenter på plantskolan samt lite vackert grus, sand eller sten. Ta en fin skål eller fat och arrangera som du tycker blir snyggt.

Skriv en kommentar

Kombinera belysning med växter

Kombinera belysning med växter

Se här vilken fin idé som kombinerar belysning med lite grönt. Lampor och suckulenter i vackra träklossar skapar tillsammans en liten installation. Ljuset i lamporna borde räcka för att hålla suckulenterna vid liv ett bra tag.

Visa hela inlägget
Mjuka upp strama linjer med växter

Mjuka upp strama linjer med växter

Vid inredning av ett rum är det lätt hänt att det blir många raka linjer. Som i det här badrummet där bänkskivan och alla skåpen är väldigt raka och symmetriska. Även handtagen och speglarna bidrar till ett kantigt och hårt intryck. För att mjuka upp en sådan här inredning är det väldigt effektivt att tillföra en växt. Här har man valt en vas med kvistar som är ganska yviga. De organiska formerna …

Visa hela inlägget